تفاوت آبرسان و مرطوب کننده


تفاوت آبرسان و مرطوب کننده

آب رسان آب را به لایه های داخلی پوست می رساند تا از چروک شدن و کشیدگی پوست در اثر کم آبی جلوگیری شود پس آبرسانی به پوست را بصورت عمقی انجام میدهد ولی کرم مرطوب کننده تنها یک لایه محافظتی روی پوست ایجاد میکند تا از پوست در برابر خشکی هوا و عوامل محیط بیرون محافظت کرده و به کمک آن پوست دیرتر آب مجود درون خو را از دست بدهد. پس استفاده از آب رسان فقط مخصوص پوست خشک نیست وهمه انواع پوست نیاز به آبرسان دارند.
ترتیب استفاده از این دو محصول به این صورت است که ابتدا آبرسان روی پوست تمیز استفاده میشود و پس از جذب کامل، کرم مرطوب کننده برای حفاظت از رطوبت پوست استفاده میشود. بعضی از کرم های آب رسان حاوی مرطوب کننده نیز هستند و بنابراین نیازی به استفاده از مرطوب کننده نیست. در کنار استفاده از آبرسان و کرم مرطوب کننده، مصرف مداوم آب، میوه و سبزیجات نیز در آبرسانی به پوست موثر است.
مرطوب کننده ها موادی با پایه روغن هستند که مواد پوشاننده مانند وازلین و روغن های معدنی و همچنین امولینت‌ هایی چون استرها و روغن های گیاهی در برمی‌گیرند. آبرسانها موادی تحت عنوان humectants (هموکتانت یا جاذب الرطوبه) همانند گلیسیرین و اسید هیالورونیک هستند که آب را از هوا یا پوست شما جذب می‌کنند و بر روی پوست نگاه می‌دارند.
باور غلط: این باور وجود دارد که افرادی که پوستی از نوع چرب دارند و پوست آنها جوش و آکنه دارد نیازی به مرطوب کننده و آبرسان ندارند و حتی استفاده از این محصولات برای این نوع پوست مضر است در حالیکه این یک باور اشتباه است. همه انواع پوست نیاز به آبرسان دارند اما باید آبرسان و مرطوب کننده مناسب نوع پوست خود را مصرف کنند. در واقع علت جوش های صورت افرادی که پوست چرب دارند کم آبی پوست است. زیرا پوست برای جبران کم آبی خود مجبور میشود چربی بیشتری تولید کند.

 

دیدگاه شما (0)


واتساپ واتساپ